Broers
%
70

Broers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Broers

Moeite met waar je nou Broers moet kijken? Gedoe met downloaden? getthiscream.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Broers

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Tegenpolen en broers Lukas en Alexander doen alles samen, maar tijdens een intense roadtrip door Frankrijk wordt pijnlijk duidelijk dat de jongere Lukas niet altijd achter zijn grote broer aan kan blijven lopen.

Regisseur en acteurs

 • Bram Schouw portrait

  Bram Schouw

  Director

 • Jonas Smulders portrait

  Jonas Smulders

  Actor

 • Niels Gomperts portrait

  Niels Gomperts

  Actor

 • Christa Theret portrait

  Christa Theret

  Actor

Trailers

Broers

Wil je Broers kijken? De movie van Bram Schouw uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Broers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Broers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Broers downloaden

Het downloaden van Broers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Broers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Broers streamen

Het streamen van Broers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Broers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Broers kijkt. Ideaal!

Broers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Broers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Broers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Broers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.