American Dad!
%
74

American Dad!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Dad!

Moeite met waar je nou American Dad! moet kijken? Gedoe met downloaden? getthiscream.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Dad!

Samenvatting

Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien: zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden.

Regisseur en acteurs

 • Seth MacFarlane portait

  Seth MacFarlane

  Stan Smith (voice)

 • Wendy Schaal portait

  Wendy Schaal

  Francine Smith (voice)

 • Rachael MacFarlane portait

  Rachael MacFarlane

  Hayley Smith (voice)

 • Scott Grimes portait

  Scott Grimes

  Steve Smith (voice)

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Klaus (voice)

Trailers

American Dad!

Benieuwd naar American Dad!? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als American Dad! kunt bekijken.

American Dad! streamen

Wil je American Dad! streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Dad! gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Dad! downloaden

series als American Dad! kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Dad!. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Dad!. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Dad! torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Dad! te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Dad! trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Dad! je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!