New Tricks
%
79

New Tricks

Nu kijken

Kijk New Tricks

Moeite met waar je nou New Tricks moet kijken? Gedoe met downloaden? getthiscream.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor New Tricks

Samenvatting

Britse politierserie over drie gepensioneerde rechercheurs die worden gevraagd om oude en onopgeloste zaken opnieuw onder de loep te nemen.

Regisseur en acteurs

 • Tamzin Outhwaite portait

  Tamzin Outhwaite

  DCI Sasha Miller

 • Denis Lawson portait

  Denis Lawson

  Steve McAndrew

 • Dennis Waterman portait

  Dennis Waterman

  Gerry Standing

 • Storme Toolis portrait

  Storme Toolis

  Holly Griffin

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  Danny Griffin

New Tricks

Zin om New Tricks lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om New Tricks te bekijken voor je op een rijtje.

New Tricks downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je New Tricks downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van New Tricks. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet New Tricks er ook in SD heel goed uit.

New Tricks streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je New Tricks net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je New Tricks hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je New Tricks helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

New Tricks torrent

Denk je dat je om New Tricks te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

New Tricks trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of New Tricks de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.